Vi gjør utviklingen av din tomt enda enklere

Har du noen gang forsøkt å vurdere potensialet til en ubebygd tomt?

Da vet du at det ikke er enkelt å finne den informasjonen du trenger. Hvor skal du starte, og hva bør du egentlig se etter?

Vi jobber med en løsning som vil gjøre det lettere for deg som grunneier å finne ut hvilke muligheter som foreligger på din tomt, og hjelpe deg med hvordan du skal komme videre. 

Er du grunneier, og er interessert i høre hvordan du kan gjøre tomteutviklingen enda enklere? Meld din interesse her og vær den første til å teste løsningen før alle andre.

Meld din interesse


Eiendomsutvikling er både unødig kostbart og komplisert, og for å utvikle en tomt må man i dag navigere i et svært uoversiktlig landskap for å finne informasjon, og ofte må man ha hjelp av fagpersoner. 

Vårt ønske er at du som grunneier skal få mer informasjon tidlig og være involvert i prosjektet og verdiskapningen. Det skal ikke være så vanskelig å komme i gang med utviklingen av en tomt. Med et effektivt verktøy og en god markedsplass vil også fagpersoner spare mye tid på innhenting av informasjon. 

Er du grunneier, og er interessert i høre hvordan du kan gjøre tomteutviklingen enda enklere? Meld din interesse her og vær den første til å teste løsningen før alle andre.

AREALO
– Vi gjør utvikling av eiendom enklere

Arealo skal bidra til en bærekraftig og mer transparent utvikling av boligbransjen gjennom bedre tilgjengeliggjøring av data og en enkelt tilgjengelig markedsplass. Vårt verktøy presenterer eiendomsinformasjon som tidligere har vært forbeholdt fagpersoner og øker volumet av tilgjengelige tomter.

Arealo Tech AS – utvikler digitale verktøy for eiendomsutviklings med fokus på forenkling i samarbeid med Ambita og Agens. Målgruppen er private tomteeiere samt alle som jobber med utvikling, kjøp og salg av eiendom.  

Arealo Gruppen AS – utvikler, finansierer og realiserer eiendomsprosjekter i samarbeid med grunneiere og andre lokale aktører. Målgruppen er grunneiere som ønsker å være med på utvikling av egen eiendom, men som mangler kompetanse, tid og/eller kapital.

Arealo Tech AS utvikles i samarbeid med svært solide og kompetente partnere. Industripartner Ambita (en av landets største på eiendomsdata) og teknologipartner Agens.